Ripa Connected – high-end audio & video kabels

Ripa Connected is ontstaan uit de overtuiging dat er op de markt te vaak slechte kwaliteit audio & videokabels verkocht worden voor veel te hoge prijzen. Bovendien geloven zij in de combinatie van de beste kabels tegen een betaalbare prijs. Daarom bieden zij enkel de hoogste kwaliteit kabels aan, zonder daarbij in te leveren op prijs.

Service en kwaliteitsgarantie

Bij dit merk staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Zij verwachten van hun leveranciers dat zij uitsluitend werken met de beste materialen en dat zij de kabels grondig testen. Bij binnenkomst bij Ripa Connected worden de kabels nogmaals uitvoerig getest, zowel op kwaliteit als op uiterlijk. Alleen de kabels die aan alle eisen voldoen, worden verkocht en worden daarnaast voorzien van een certificaat. Hiermee geven zij je een all in garantie van minimaal 2 jaar en maximaal 5 jaar.

Betaalbare high-end audio & video kabels

Ripa Connected is het merk voor betaalbare high-end audio & videokabels. Zij waarborgen de kwaliteit door alleen kabels te verkopen die aan de hoogste eisen voldoen en bieden deze aan tegen betaalbare prijzen. Ga ook voor de beste kabels tegen een betaalbare prijs!

Exclusief verkrijgbaar bij RipaWare.nl

De high-end audio & video kabels van Ripa Connected zijn exclusief verkrijgbaar bij RipaWare.nl. Daarnaast zijn deze producten ook verkrijgbaar op Bol.com. RipaWare.nl is tenslotte de webshop voor kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijzen.

Heb je meer informatie nodig?

Heb je meer informatie nodig of hulp nodig met het vinden van de juiste kabels? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen en beantwoorden graag al jouw vragen.

 

No products were found matching your selection.
De waardering van www.ripaware.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.
Deze webshop maakt gebruik van cookies om jou een betere browse ervaring te bieden. Door op deze webshop te surfen, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.